Vanzemaljci dolaze (opet)

Bivši astronaut Dr Edgar Mitchell je jedan od Nasinih najcenjenijih i najslavnijih, šesti čovek koji je šetao mesecom, devet sati je šetao, što je više nego što neki šetaju rodnom grudom, i nije se propio ili prolupao. Doktorat iz aeronautike je stekao na MIT.

Ovo su vesti od pre par dana, a juče je ušlo u mainstream medije (svet se bavi i time, ne samo ljubavnim životom i prehrambenim navikama Svetog Dragana Davida Dabića):

google vesti

Ukratko, ko ne razume ili ga mrzi – u intervjuu koji je dao jednom engleskom radiju, rekao je da vanzemaljci postoje, da je Rozvel istina, da nas odavno posećuju, da imaju super tehnologiju i da smo mi ovde obični bednici, da nas američka vlada laže decenijama kao pas (nikad nisam razumeo tu izreku, mislim, čovek da kaže kako psi lažu?), da će se uskoro jednostavno morati sve obelodaniti, i da su mnoge značajne organizacije krenule ka tome…

Čiko i Zagor odavno znaju istinu. I ne samo da znaju, već su već jednom goloruki odbili napad skoro neranjivih vanzemaljaca polubiljaka sa misteriozne Šeste planete.

Predstavnik Nase je reagovao indikativnom izjavom:

NASA se ne bavi praćenjem NLO-a. NASA nije umešana u bilo kakvo zataškavanje vanzemaljskog života na ovoj planeti ili u svemiru. Doktor Mičel je jedan znameniti Amerikanac, ali mi ne delimo mišljenje po tom pitanju.

A rekao je, Mitchel, i da su zaista mali i zeleni.

Govorio je on to i ranije, ali ne tako kao sada, i govorili su, naravno, i mnogi drugi, ali ne drugi kao on.

Nego tako, neki kao ja.

Advertisements

3 thoughts on “Vanzemaljci dolaze (opet)

  1. ovo sam pisao 12.26.2009 godine zanimame kad ce stvarno doci vajzemaljci na zemlju ili na nebo mislim samo da prolete recite mi na ovaj BR:0655276753 HITNO MI TREBA OBAVESTENJE!!!!!!!!

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s